Transnacionální dimenze soudobého českého neonacismu - Mareš, Miroslav
Vymedzenie pojmu neonacizmus. Ideové východiská ako základ pre spoluprácu. Transnacionálna neonacistická spolupráca medzi organizáciami. Konkrétne aktivity v rámci transnacionálnych väzieb. Cezhraničné aktivity Autonómnych nacionalistov. Cezhraničné aktivity českej Dělnické strany. Cezhraničné aktivity Národního odporu.