Špecifické črty outsourcingu realizovaného v rezorte ministerstva obrany SR - Jirásková, Soňa
Teoretické vymedzenie outsourcingu. Metódy zdokonaľovania organizačných štruktúr. Outsourcing vo verejnom sektore. Osobitosti outsourcingu uplatňovaného v ozbrojených silách. Analýza výsledkov prieskumu outsourcingu v rezorte MO SR.