[Priemysel Slovenska a dopady globálnej krízy] - Hudáková, Ivana, 1976-
Recenzia na monografiu, ktorá je určená študentom univerzít a fakúlt ekonomického a prírodovedného zamerania a účastníkom odborných kurzov, ktorí sa uvedenou problematikou zaoberajú.