Dlhopisové trhy na rázcestí investor potrebuje prinášajúce zisky - Májek, Michal
Amerika rokov osemdesiatych. Reaganova ekonomická politika prezývaná reaganomika. Správna investičná stratégia a reakcie na meniace sa trhové podmienky. Participácia na býčom aj medveďom trhu. Nastavovanie durácie podľa vývoja trhu.