Príprava trvá dlho, sporitelia prichádzajú o výnosy očakávané zmeny v zákone o dôchodkovom sporení sa tvoria veľmi pomaly - Škriniar, Pavel, 1979-
Analýza situácie a odborné diskusie s cieľom ako pripraviť zákon, ktorý bude v prospech sporiteľov aj dôchodkového systému. Kľúčové negatíva dôchodkových fondov. Investičné nástroje a rizikovosť portfólia.