Všechno, co jste chtéli vědět o firemních systémech vzdělávání a báli jste se zeptat ... - Slabá, Petra
Projekt Benchmarking firemných systémov vzdelávania v Česku. Výsledky benchmarkingu. Investície do vzdelávania.