Slováci sa už aktívne pripravujú na dôchodok sporenie vnímajú ako nevyhnutné pozitívum - Spiš, Jaroslav
Záujem Slovákov o dôchodkové sporenie a prípravu na dôchodok. Vplyvy a rozhodovanie o začiatkoch sporenia. Penzijné programy zamestnávateľov. Rozdiely v príjmoch a vek odchodu do dôchodku. Prieskum AXA Retirement Scope 2010.