Measuring excessive risk - taking in banking - Podpiera, Jiří
Použitie metódy portfóliového prístupu na vyhodnotenie optimálnej kombinácie rizika a výnosu bankového portfólia.Optimálne bankové portfólio. Nadmerné prijímanie rizika bankami. Dôležitosť finančnej stability pre hospodársky rozvoj. Stabilita bankového sektora. České banky.