Transferové oceňovanie v teórii a praxi 3 transakčná metóda delenia zisku - Luknárová - Kutišová, Dalila
Transakčná metóda delenia zisku - podstata metódy, vhodnosť použitia tejto metódy, problémy s použitím metódy. Agregovaný zisk a jeho delenie. Využitie rôznych alokačných kľúčov.