Bambusový kapitalizmus
Čína je druhou najväčšou ekonomikou na svete a v mnohých smeroch aj najdynamickejšou. Čína vďačí za úspech viac svojim podnikateľom ako úradníkom. Podnikateľské úspechy a obmedzenia. Kapitalizmus s čínskymi črtami.