Stock Market Integration: Granger Causality Testing with Respect to Nonsynchronous Trading Effects - Baumöhl, Eduard, 1982-
Grangerov test kauzality a analýza akciových indexov vybraných ázijských, európskych a amerických trhov. Skúmanie akciových indexov krajín z hľadiska časového pásma. Problémy spôsobené prítomnosťou efektu nesynchrónneho obchodovania.