Ruská demografická pasca - Pressburg, Adrian Peter
Pokles počtu obyvateľov v Rusku a odmietanie prisťahovalectva podkopáva ekonomiku. Predpokladaný vývoj počtu obyvateľov. Chýbajúce sily. Migrácia ako východisko.