Country creditor rights, information sharing, and commercial banks' profitability - Amor - Tapia, Borja
Analýza ziskovosti komerčných bánk. Vplyv úrovne ochrany práv veriteľov, zdieľania informácií a úverových registrov na ziskovosť komerčných bánk. Návratnosť kapitálu. Ilustratívne príklady.