Slovenská ergonomická spoločnosť - riešime kľúčové problémy v oblasti ergonómie - Dulina, Ľuboslav
Vzťah človeka a práce rieši ergonómia. Človek a pracovný proces je spojený s faktorom konkurenčnej schopnosti podnikov. Multidisciplinarita a integrácia vedeckých poznatkov. Základné oblasti problémov súčasnej ergonómie.