Interná a externá krízová komunikácia - Kádárová, Jaroslava
Význam neustálej komunikácie v podnikoch. Špecifické formy sociálnej komunikácie. Charakteristika krízovej komunikácie a nástroje jej riadenia. Program integrovanej marketingovej komunikácie (IMC).