Look back at the 2008 financial crisis: the disconnect between credit and market risks - Obi, Pat
Globálna finančná kríza. Prehľad faktorov, ktoré prispeli k celosvetovej finančnej kríze. Nadmerné zadĺženie domácností. Inverzná korelácia medzi úverovým a trhovým rizikom. Nové pravidlá fungovania finančného trhu v USA.