Zlepšovanie procesov - Černický, Radoslav
Eliminácia nákladov nielen v čase hospodárskej krízy. Kaizen ako proces zmien k lepšiemu. Procesy zdokonaľovania prostredia a uľahčenia práce. Individuálne a tímové zlepšovanie. Formovanie metodiky kaizenu v podnikoch.