Nové orgány finančného dohľadu - Krátka, Zuzana, 1968-
Nové orgány finančného dohľadu zostavené Európskym výborom pre systémové riziká (ESRB). Tri európske orgány dohľadu: EBA (bankovníctvo), ESMA (cenné papiere a trhy), EIOPA (poisťovníctvo). Vzájomná spolupráca dohľadov.