Falošný ako živnostník - Morháčová, Jana
Čo prinesie pripravovaná nová reforma - rozdiely medzi súčasným daňovo-odvodovým systémom a reformným návrhom. Ministerstvo financií nevie, ako významný je fenomén falošných živnostníkov. Vplyvy reformy na SZČO.