Firmy školám, školy firmám - Fričová, Lucia
Vznik združenia firiem pod názvom Business Leaders Forum v roku 2004 na Slovensku. Presadzovanie sociálnych, etických a environmentálnych zásad do firemnej stratégie. Spolupráca firiem s vysokou školou. Investície firiem do vzdelávania. Praktické príklady. Spolupráca spoločnosti Volkswagen Slovakia so Slovenskou technickou univerzitou v rámci študijného programu Výrobné systémy a manžérstvo kvality. Aký by mal byť absolvent technickej univerzity