Ľudia sa často cvičia ako psy - Fričová, Lucia
Rozhovor s lektorom zážitkového vzdelávania, Billom Krouwelom. Potreba rozvíjania schopností zamestnancov. Vzdelávanie mimo bežného pracovného prostredia. Outdoorový seminár. Aké ciele bude možné dosiahnuť so zážitkovým učením v budúcnosti.