Na ceste k bankrotu - Patráš, Peter
Otázky zodpovednosti za neradostnú situáciu v krajinách PIIGS. Nezodpovednosť štátu verzus nezodpovednosť bánk. Tempo narastania dlhu. Zahraničné pohľadávky na krajiny PIIGS.