Efektívnosť kontrahovania služieb vo verejnom sektore - Meričková, Beáta
Efektívnosť kontrahovania vybraných pomocných služieb, ako je upratovanie, stravovanie zamestnancov, správa a údržba budov, správa informačných technológií, doprava a bezpečnostné služby. Objektom výskumu je súbor 30 náhodne vybraných verejných organizácií verejnej správy.