Poučenie zvané kríza - Dobšovič, Miroslav
Začiatky krízy (júl 2007-marec 2008). Prerastanie hypotekárnej krízy do úverovej (marec -jún 2008). Vytriezvenie (jún - november 2008). Dno (november 2008-marec 2009). Oživenie (marec - december 2009).