Autorita riaditeľa a manažérske funkcie v práci školy je nenahraditeľná a potrebná, ale.. - Manniová, Jolana
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Dynamické zmeny v spoločnosti a právne postavenie škôl. Zistenie názorov riaditeľov škôl na komplex sociálnych schopností a zručností viazaných na oblasť záujmov a interpersonálnych vzťahov.