Niektoré aspekty komunikácie v e-learningu - Trochanová, Hana
Najčastejšie diskutovaná položka efektívneho e-learningu - interakcia a absencia osobného, či akéhokoľvek kontaktu v procese poskytovania poznatkov. Komunikačný aspekt v e-learningu. Motivácia účastníkov kurzu. Zvyšovanie efektivity vzdelávacieho procesu. Absencia spätnej väzby vo firemnom e-learningu.