Daňová politika zemí Evropské unie v období 2004-2007 v oblasti daní z kapitálu - Kubátová, Květa
Hlavné fakty o spoločnej daňovej politike EÚ v oblasti priamych daní. Komparatívna analýza vývoja výnosov a efektívnych sadzieb daní z kapitálu vrátane daní korporácií v rokoch 2004-2007 u pôvodných 15 a nových 12 členov. Použitou štatistikou je ročenka Európskej komisie Taxation trends in the EU (2009).