Nevyhnutnosť plánovania konkurencieschopného a trvalo udržateľného cestovného ruchu v Slovenskej republike - Petrík, Ivan
Opodstatnenosť regulačných opatrení v rozvoji cestovného ruchu vo vzťahu k životnému prostrediu a jeho ochrany v podmienkach Slovenska. Vplyv CR na prostredie. Návštevnosť vybraných regiónov CR. Chránené územia v SR. Lokality vyhradené na vykonávanie aktivít v CR.