Vplyv zníženia dane z pridanej hodnoty na dopyt v cestovnom ruchu - Kučerová, Jana
Možnosti ovplyvňovania dopytu v CR prostredníctvom zmeny sadzieb DPH. Efektívnosť tohto nástroja autorky hodnotia na základe analýzy vývoja cien vybraných tovarov a služieb v SR a v Nemecku. Napokon zdôrazňujú možný vplyv na podnikateľské prostredie a daňový systém v SR.