Dôvody pre zavedenie e-learningovej podpory výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách - Jurkovičová, Lujza
Aktuálna situácia vo výučbe predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách. Výhody e-learningového modelu vzdelávania. Ako naplánovať zavedenie e-learningu. Využitie e-learningového modelu vzdelávania v predmete Tovaroznalectvo. Výhody a prínosy e-learningového modelu vzdelávania v predmete Tovaroznalectvo.