Vzťah žiakov stredných škôl k patologickému hráčstvu možnosti prevencie v školskom prostredí - Niklová, Miriam
Možnosti primárnej prevencie patologického hráčstva v školskom prostredí u rizikovej, stredoškolskej mládeže. Zabezpečovanie tvorby preventívnych aktivít. Programy s cieľom odovzdávania informácií o škodlivosti hazardných hier. Klasifikácia patologického hráčstva podľa medzinárodnej klasifikácie chorôb.