Objavte svoje rezervy s pomocou kouča - Majorová, Jana
Rozhovor so školiteľmi a konzultantmi spoločnosti ADDA Consultants, s. r. o. , PhDr. Dášou Spillerovou a PhDr. Mariánom Kubešom, CSc. Efektívny koučing, výcvik a príprava HR Kouč.