Komplexná integrácia elektronického vzdelávania do vyučovania na základných a stredných školách - Černák, Igor
Firma AGEMSOFT, a.s. -prvá na Slovensku, ktorá ponúka komplexné integrované elektronické študijné prostredie so spracovanými elektronickými učebnicami pre základné a stredné školy v projekte „Planéta vedomostí“. Partner spoločnosti - Katolícka univerzita v Ružomberku. Charakteristika projektu Planéta vedomostí. Vzdelávacie prostredie pre učiteľov. Vzdelávacie prostredie pre žiakov a študentov. Digitálny vzdelávací obsah. Vzdelávací portál Naučteviac.sk. Centrum moderných vzdelávacích technológií EDULAB v Bratislave. Projekt digitálnych učebníc.