Verejno-súkromné partnerstvá a ich ekonomická realizovateľnosť - Kuvíková, Helena
Verejno-súkromné partnerstvo ako spôsob obstarania verejnej infraštruktúry. Možnosti zabezpečenia služieb verejnej infraštruktúry. Komparácia verejno-súkromného partnerstva a tradičného spôsobu obstarávania infraštruktúry. Metodický postup hodnotenia ekonomickej realizovateľnosti verejno-súkromného partnerstva.