Silné a slabé stránky slovenských top manažérov - Priečková, Katarína, 1983-
Vybrané vlastnosti, schopnosti a zručnosti slovenských manažérov. Najsilnejšie a najslabšie stránky slovenských manažérov. Morálne, odborné a ďalšie vlastnosti, ktorými by mal disponovať efektívny manažér.