Reforma trhu s vínom a perspektívy vývoja európskeho a slovenského sektora vinárstva a vinohradníctva - Bocora, Ján
Vinárstvo na Slovensku od 90. rokov minulého storočia. Klimatické podmienky - vplyv na kvalitu hrozna. Faktory ovplyvňujúce trh s vínom. Reforma trhu s vínom a jej dôsledky.