Formovanie nového efektívneho modelu pre pokrízové obdobie 21. storočie - Balhar, Víťazoslav
Projekcia nového ekonomického modelu globálnej ekonomiky. Na tvorbe tohto nového modelu sa budú dominantne prezentovať USA a následne spoločne aj Európa – osobitne Európska únia. Japonsko, rozvíjajúce sa krajiny.