Obaly ze sendvičových PP desek - Vítek, Miloslav
Rôzne typy plastových sendvičových dosiek. Plastový sendvič Cartonplast. Aplikácia Cartonplastu. Ďalšie typy plastových sendvičových materiálov. Spracovanie plastových sedvičových dosiek. Aplikácia plastových sendvičových dosiek.