Formy organizačných štruktúr - Šukalová, Viera
Líniová organizačná štruktúra. Líniovo-funkčné organizačné štruktúry. Výrobkové organizačné štruktúry. Ostatné účelové organizačné štruktúry. Organizačné štruktúry s pružnými prvkami. Maticová organizačná štruktúra.