Zabráňte podvodu vo vašom podniku - Milecová, Miroslava
Zabránenie podvodov v podniku a redukcia pravdepodobnosti ich vzniku. Firmy zaoberajúce sa forenzným auditom (audit zameraný na odhaľovanie podvodov). Najčastejšie formy podvodov v rôznych oblastiach podniku. Kroky k odhaleniu podvodu.