Dlhy krajín rástli a ešte porastú - Šinský, Michal
Porovnanie vývoja zadlžovania rozvinutých krajín a rýchlo rastúcich ekonomík. Úplný dlh vybraných vyspelých krajín v roku 2009. Zložky úplného dlhu - dlh štátu, dlh nefinančného sektora, dlh finančných inštitúcií, dlh domácností. Zložky úplného dlhu vybraných krajín (USA, Veľká Británia, Nememcko) v roku 2000 a 2009. V skupine rýchlo rastúcich ekonomík BRIC - čísla o viac ako polovicu nižšie v porovnaní s vyspelými krajinami. Zadlženosť Číny.