Nezamestnanosť na Slovensku a v okolitých krajinách - Megyesiová, Silvia, 1969-
Nezamestnanosť a riešenie problémov s ňou spojených. Štrukturálna a cyklická nezamestnanosť. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku. Prehľad o miere nezamestnaných vo vybraných krajinách.