Mobilní bankovnictví v době chytrých telefonů - Machala, Karel
Nové aplikácie a alternatívne možnosti platenia priamo z mobilného telefónu. Možnosti uskutočnenia všetkých bankových transakcií. Zaujímavé platobné služby. Migrácia platieb do elektronickej podoby. Výhody a riziká mobilného bankovníctva.