Fundamentals and the origin of Fama-French factors: the case of the spanish market - De Peña, Francisco J.
Trojfaktorový model Fama-French. Rizikové faktory modelu. Racionálne oceňovanie. Návratnosť kapitálu a návratnosť aktív. Model oceňovania kapitálových aktív. Aplikácia modelu Fama-French na španielsky akciový trh.