Aktuálny vývoj migrácie v EÚ - Csabay, Marek
Vybrané otázky migrácie a migračnej politiky v rámci EÚ. Sumarizácia zistení Eurostatu o aktuálnom vývoji migrácie, osobitne vývoji počtu a štruktúre migrantov, či už občanov členských štátov, alebo občanov tretích krajín.