Regenerace retailového bankovnictví - Buchar, Martin
Zmena obchodného modelu retailového bankovníctva, ktorú priniesla globálna finančná kríza. Trh retailových služieb a bankovníctva v ČR. Dôvera českých klientov k retailovému bankovníctvu.