Japonské otřesy ekonomiky - Kupka, Martin
Japonsko je treťou najväčšou ekonomikou sveta. Kľúčové odvetvia japonskej ekonomiky. Zadĺženie japonského verejného sektoru. Dopady prírodnej katastrofy v Japonsku na svetovú ekonomiku. Historické skúsenosti z podobných tragických udalostí.