Marketingové řízení podniků - Havlíček, Karel
Dôležité zložky marketingového riadenia. Marketingový výskum. Marketingové plánovanie. Marketingový plán ako základný pilier úspešného riadenia podniku. Obsah marketingového plánu: swot analýza, marketingové ciele, stratégia plnenia cieľov a marketingový kontroling.