General Motors Corporation - Kapoun, Jan
Firmy si konkurujú nielen svojimi produktmi, ale aj spôsobmi, ako pristupujú k organizácii a riadeniu podniku a ako vytvárajú stratégiu. General Motors v súčasnosti prechádza zložitým obdobím. Aké základné koncepcie umožnili tejto spoločnosti stať sa krátko po založení najväčším a najúspešnejším priemyselným podnikom na svete. Vízia Williama Duranta. Výrobková stratégia.