Simultánne riadenie ekonomiky a procesov znalosťou pridanej hodnoty - Rajnoha, Rastislav
Pridaná hodnota (VA) - účinný nástroj riadenia efektívnosti podnikových procesov. Koncepcie a metódy zvyšovania hodnoty pomocou ukazovateľa EVA. Reťazce tvorby hodnoty Activity Based Costing, Target Costing, Kaizen Costing.